Anlık Bildirim

Alibaba’dan Blockchain adımı

Alibaba Group’un teknoloji şirketi Alibaba Cloud’un Japonya’da blockchain laboratuvarı kuracağı bildirildi. Alibaba, bu adımıyla oyun gelişticilerinin Web3’ü keşfetmesine yardımcı olmayı planlıyor. 
Alibaba’dan Blockchain adımı Tam Boyutta Gör
Alibaba Cloud‘un blockchain laboratuvarının Nisan ayında Shibuya’da hayata geçirilmesi hedefleniyor. Tokyu Land Corporation ve Skeleton Crew Studio iş birliğiyle açılacak olan laboratuvar ilk etapta Alibaba Cloud ile hackathon katılımcılarına açık olacak. Şirketin mühendisleri ile blockchain uzmanları ise teknik destek sağlayacak. 

Ayrıca düzenli seminerler, çalıştaylar ve çeşitli etkinliklerle Web3 dünyasının nabzının tutulması planlanıyor. Öte yandan Alibaba Cloud, bu yılın sonlarında Japonya’da bir blockchain node hizmeti başlatacağını duyurdu.

Geliştiriciler, Alibaba Cloud ekosistemindeki diğer projelerden de faydalanabilecek. Bu projeler arasında kurumsal yatırımcılar için dijital varlık saklama çözümü Safeheron, Web3 oyun projelerinin performansını geliştiren NodeReal bulunuyor. 

Alibaba Cloub, mart ayının ilk günlerinde Sui Blockchain geliştiricisi ile anlaşma yaptığını duyurmuştu. İki şirketin sürdürülebilir Web3 ekosistemleri geliştirmek için iş birliği yapacağı bildirilmişti. E-ticaret ve ödeme sektörlerindeki potansiyel fırsatlarında keşfedileceği ifade edilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim