Anlık Bildirim

Amazfit Neo retro tasarımı ile dikkat çekiyor

Amazfit Neo akıllı saati uzaktan bakıldığında eski Casio dijital saatlerin kadranını hatırlatıyor. Verimliliğe oynayan Amazfit Neo pek çok hayati değerinizi de takip ediyor.

Amazfit Neo retro tasarımı ile dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Amazfit markası altında pek çok başarılı giyilebilir cihaz modeline imza atan Huami, bu kez gösterişten uzak ve retro ekran tasarımı ile dikkat çeken Amazfit Neo adındaki akıllı saatini ön siparişe sundu.

Amazfit Neo özellikleri ve fiyatı

Amazfit Neo renkli ve canlı bir ekran yerine mat bir ekran tercih ederek pil ömrünü uzatmış. Akıllı saat standart kullanımda 28 güne kadar idare edebiliyor. Bazı özelliklerin kapatıldığı tasarruf modunda ise 37 güne kadar çıkıyor.

Akıllı saatin ekranı dokunmatik değil. Kontroller kenar kısımdaki 4 tuş ile yapılıyor. Ekranın alt bölümünde sabit bir saat yer alıyor. Üst kısımda fitness değerlerini ve bildirimleri göreceğiniz bölüm var. Sol üst dairesel bölümde ise ikonlar yer alıyor. Kolunuzu kaldırdığınızda arka ışık otomatik yanıyor.

Akıllı saat sürekli olarak nabız ölçümü yapabiliyor. Yine uyku kalitesi ve REM değerlerini ölçebiliyor. Ayrıca öğlen kestirmelerini de takip edebiliyor. Bunun için tuşlar ile ölçüm yapılacak faaliyeti seçmeniz gerekiyor. 50 metreye kadar su altında kullanılabilen Amazfit Neo sadece Aliexpress üzerinde ön siparişe başladı. 40$ indirimli fiyat etiketi bir süre sonra 50$ olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim