Anlık Bildirim

Amazon'un yüksek bütçeli fantastik kurgu dizisi Zaman Çarkı yayınlandı

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi dışında bir diğer büyük projesi olan The Wheel of Time'dan ya da Türkçesi ile Zaman Çarkı Prime Video üzerinden yayınlandı. 

Amazon'un yüksek bütçeli dizisi Zaman Çarkı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisinden sonra güvendiği bir diğer yapım olan Robert Jordan'ın aynı isimli fantastik roman serisinden uyarlama The Wheel of Time dizisi sonunda yayınlandı.

Dizi şu anda ilk üç bölümü ile Prime Video'da erişilebilir durumda. Diğer bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin yaratıcılığını Rafe Judkins üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Rosamund Pike, Kae Alexander, Naana Agyei Ampadu, Pasha Bocarie, Barney Harris, Johann Myers, David Sterne, Marcus Rutherford ve daha birçok isim bulunuyor. Dizinin konusunu ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Zaman Çarkı Fragmanı

Sadece kadınların sihir yapabildiği destansı bir evrende geçen hikâyede, Aes Sedai ismi verilen tüm üyeleri kadınlardan oluşan güçlü bir topluluğun üyesi olan Moiraine’in Two Rivers’daki küçük bir kasabaya gelişi ve ardından yaşanan gelişmeler konu ediniyor. Kasabada Moiraine, içlerinden biri Dragon Reborn kehanetine sahip olan, insanlığı ya kurtaracak ya da yok edecek olan 5 gençle birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18114 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon prime video, zaman çarkı ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim