Anlık Bildirim

AMD, Ubisoft ile anlaştı: Yeni oyunların optimizasyonunda birlikte çalışılacak

AMD, Radeon RX 7900 XT ve RX 7900 XTX tanıtımının yanında bazı ortaklıkları da duyurdu. Bu bağlamda AMD ve Ubisoft, yeni oyunlara güç veren Snowdrop oyun motorunda birlikte çalışacak.

AMD ve Ubisoft oyunların optimizasyonu için anlaştı Tam Boyutta Gör

AMD, bir süre önce RDNA 3 tabanlı Radeon RX 7900 XT ve RX 7900 XTX kartlarını tanıttı. Etkinlik kapsamında firma ayrıca diğer firmalarla da ortaklıklarını duyurdu. Bu bağlamda AMD, Ubisoft ile birlikte Snowdrop oyun motorunun optimizasyonunda birlikte çalışacak.

AMD, Ubisoft optimizasyonda ortak oldu

AMD, sunum sırasında küçük bir teknoloji demosu da gösterdi. Snowdrop Engine oyun motoru üzerinde çalışan oyun sahnesinde ışın izleme tabanlı küresel aydınlatma, gölgelendirmeler ve daha fazlası sergilendi. Yüksek performanslı ışın izleme etkinleştirilmiş 4K'da demoda, FSR yardımıyla 80 FPS elde edilmiş durumda.

AMD ve Ubisoft oyunların optimizasyonu için anlaştı Tam Boyutta Gör
Snowdrop Engine oyun motoru Ubisoft’un Avatar: Frontiers of Pandora, yeni Star Wars projesi ve Splinter Cell remake oyununa ve daha fazlasına güç verecek. Elbette AMD’nin yeni nesil RX 7900 XTX ve RX 7900 XT kartlarının bu oyunlarda nasıl performans sergileyeceği belirsiz ancak yüksek optimizasyon sözü veren AMD, endişeye mahal bırakmıyor diyebiliriz.

AMD ayrıca The Callisto Protocol ve Forspoken için de tam anlamıyla ışın izleme teknolojilerini kullanacağını ve FSR, VRR gibi avantajları bütünüyle sunacağını aktardı. Etkinlikte duyurulan FSR 3.0’ın mevcutta olan FSR 2.0’a kıyasla iki kat performans artışı sağladığı düşünüldüğünde 4K 60 FPS oyunları bu kartlar için kolay lokma olarak gözüküyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2166 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, ubisoft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim