Anlık Bildirim

AMD FSR 3 tanıtıldı: Performansı ikiye katlıyor

AMD FSR 3 teknolojisi ile birlikte oyunlarda iki kata kadar FPS değerlerinde artış elde edilebilecek. AMD FSR 3 versiyonu 2023 yılında kullanıma sunulacak.      
AMD FSR 3 Tam Boyutta Gör
AMD’nin çeşitli algoritmalarla oyun grafiklerini akıllı bir şekilde ölçeklendirdiği FidelityFX Super Resolution teknolojisi yeni bir döneme geçti. AMD FSR 3 teknolojisi önceki nesle göre oyunlarda iki kat performans artışı sunuyor.

AMD FSR 3 neler getiriyor?

AMD son olarak FSR 2.1 güncellemesini duyurmuş ve algoritmanın kalitesini daha da iyileştirmişti. Radeon 7000 etkinliğinde duyurulan FSR 3 sürümü ise yeni bir teknoloji ile FPS değerlerini iki katına çıkarabiliyor.

Fluid Motion Frame adı verilen bu teknoloji ultra yüksek ayarlarda bile performansı aarttırarak FPS değerlerinin yükselmesini sağlıyor. FSR 2.0 teknolojisine göre 4K oyunlarda 2 kata kadar artış elde edilmiş.

FSR 3 teknolojisinin gücünü göstermek adına Sava Zivkovic ve ekibi 4 aylık bir çalışma ile bu teknolojiyi temel alan kısa bir film hazırlamış. Bu film Unreal Engine 5 temelinde çok kaliteli görseller ortaya çıktığını gösteriyor. AMD FSR 3 teknolojisi gelecek yıl pek çok uygulama ve oyunda karşımıza çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8820 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
AMD FSR 3, amd ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim