Uygulama ile Aç

TCL'den 4K ekranlı yeni QLED TV serisi geliyor: İşte özellikleri

Abone Ol

TCL markası yakında 43, 50 ve 55 inçlik modeller içeren T6G QLED TV serisini tanıtacağını duyurdu. Çinli şirket ayrıca 4K ekranlı yeni televizyonlarının temel özelliklerini de açıkladı.

Elektronik devi TCL yakında akıllı TV yelpazesini genişletecek. Çinli marka 9 Haziran'da TCL T6G QLED TV serisini tanıtacağını duyurdu. Şirket lansman öncesinde yeni televizyonlarının ne gibi temel özelliklere sahip olacağını da açıkladı.

Ayrıca bkz.

Dinamik Adaya sahip Realme C53 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

TCL T6G QLED TV'ler 43, 50 ve 55 inç olmak üzere üç farklı boyutta satışa sunulacak. Firmanın aktardığı bilgilere göre 4K çözünürlük ve %94 DCI-P3 renk gamına sahip şık çerçevesiz ekranlar büyüleyici bir izleme deneyimi sağlayacak.

Kusursuz oyun deneyimi

Yeni televizyonlar Dolby Vision ve AMD FreeSync teknolojileri desteği sayesinde akıcı ve kusursuz bir oyun deneyimi vaat ediyor. TCL T6G QLED TV modelleri Dolby Atmos ve DTS: Virtual X özellikli hoparlörleriyle üst düzey bir ses performansı sunacak.

TCL'nin yeni televizyonlarının Google TV işletim sistemini temel alacağını belirtelim. Şu an için T6G QLED TV'ler hakkında bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Daha fazlasını ve fiyat etiketlerini 9 Haziran'daki lansmanda hep birlikte öğreneceğiz.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
7 Yorumun Tamamını Gör