Anlık Bildirim

Android 13'e dair ilk detaylar ortaya çıktı: Neler sunacak?

Google'ın Android işletim sisteminin 2022'de tanıtacağı yeni sürümüyle alakalı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Android 13, kullanıcıların cihaz üzerindeki hakimiyetini artırmaya odaklanacak.

Android 13'le sunulacak bazı özellikler ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Tiramisu kod adlı Android 13'e dair ilk bilgiler geldi. Google'ın henüz geliştirme aşamasında olduğu ve 2022'de piyasaya sürmesi beklenen Android işletim sisteminin yeni sürümü hakkında iki farklı kaynaktan paylaşılan raporlar, sunulacak olan yeni özelliklerden bazılarını ortaya çıkardı.

Android 13'ün sunacağı yenilikler

Android 13'üne dair ortaya çıkan ilk yeniliğe göre kullanıcılar, her uygulama için farklı dilleri seçebilecek. İşletim sisteminin ilk sürümlerinden itibaren dil seçimi sunuluyor ancak bu seçimler cihaz genelinde uygulanıyor. Bu durum Panlingual kod adlı bir özellikle değişecek.

Birden fazla dil bilen ve bazı uygulamaları farklı dillerde kullanmak isten kullanıcılar, Android 13'le bunu yapabilecek. Ayarlar > Sistem > Dil ve giriş > Dil ve bölge ayarlarında artık "Uygulama dilleri" özelliği de yer alacak. Ayrıca özelliğe Uygulama bilgileri ekranından da ulaşılabilecek.

Android 13'le sunulacak bazı özellikler ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yaklaşan Andorid sürümü, pil seviyesine ve uygulamanın gereksinimlerine bağlı olarak daha iyi kaynak yönetimi sağlayacak. Ayrıca Google, kilit ekranı ayarlarına yeni bir ayar ekleyerek kilit ekranında saatin düzenini değiştirmeyi mümkün kılacak.

Android 13'e dair ortaya çıkan bir başka bilgiye göre işletim sistemi, normal versiyona göre sesi daha yüksek kalitede iletirken daha az güç tüketen Bluetooth LE Audio'yu destekleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8029 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
android 13, google ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim