Anlık Bildirim

Firefox, Android cihazlarda uygulamalara girişte otomatik doldurma seçeneği sunacak

Yaklaşan yeni güncellemeyle beraber Android için Firefox kullanıcıları, uygulamalara girişlerde oturum açma bilgilerini tarayıcıda kayıtlı bilgileri sayesinde otomatik doldurabilecek.

Android için Firefox, önemli güvenlik özelliklerine sahip olacak Tam Boyutta Gör

Mozilla, Android kullanıcıları için Firefox'a yeni özellikler ekliyor. Firefox'un yeni sürümüyle birlikte kullanıcılar, tarayıcıda kayıtlı şifreleriyle uygulamalara giriş yapabilecek. Ayrıca yeni şifreler oluşturup kaydedebilecek ve şifrelerin yer aldığı sayfa parmak izi veya yüzle açılabilecek.

Cihazlar arası senkronizasyon yapılabilecek

Mozilla, 5 Ekim'de Android kullanıcıları için yayınlayacağı Firefox 93 güncellemesiyle birlikte birçok güvenlik özelliği getirecek. Bu özelliklerden ilkinde kullanıcılar, mobil cihazlarında herhangi bir uygulama için bir hesap oluşturduğunda doğrudan Firefox tarayıcısına kaydedebilecek ve masaüstü ve mobil cihazda kullanabileceği yeni bir şifre oluşturabilecek ve ekleyebilecek.

Bir diğer özellik ise kullanıcıların bir uygulamaya girişte, daha önce tarayıcıya kaydedilen kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile otomatik doldurma yapabilmelerini sağlayacak. Ayrıca bir Firefox hesabına sahip kullanıcılar, tüm şifrelerini masaüstü ve mobil cihazlar arasında senkronize edebilecek.

Son özellik sayesinde ise oturum açma bilgileri ve parolaların yer aldığı sayfaya parmak izi ve yüz gibi biyometrik güvenlik seçenekleriyle erişim sağlanabilecek.

Kaynakça https://www.engadget.com/firefox-on-android-lets-you-log-in-using-your-face-or-fingerprints-130044590.html https://blog.mozilla.org/en/mozilla/news/superhero-passwords-may-be-your-kryptonite-wherever-you-go-online/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim