Anlık Bildirim

Discord, Stage Discovery'nin ömrünü sonlandırıyor

Discord, kullanıcıların ses odalarını bulmalarını kolaylaştırmak için kullanıma sunduğu Stage Discovery aracını kaldıracaklarını açıkladı.

Discord, Stage Discovery aracını platformdan kaldırıyor Tam Boyutta Gör

Sesli sohbet odalarının Clubhouse'la birlikte popülerleşmesinden sonra birçok platform bünyelerine benzer bir özelliği dahil etmeye başladı. Bu platformlardan biri olan Discord, Stage Channels isimli bir özelliği tanıtmıştı.

Stage Channels'ı tanıttıktan sonra platform, Haziran ayında kullanıcıların Stage Channels adlı ses odalarını bulmalarına yardımcı olmak için Stage Discovery aracını kullanıma sundu. Şirket, özelliğin piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen Stage Discovery aracını 4 Ekim'de sonlandıracağını duyurdu. 

Stage Channels'a yatırım devam edecek

Discord kararını açıklarken: "Topluluklarımızı ve yöneticilerimizi doğrudan dinleyerek, sunucuya katılım ve denetleme konusunda hala yapacak işlerimiz olduğunu öğrendik. Topluluklarımıza en iyi şekilde hizmet eden özelliklere yatırım yapmaya ve bunları oluşturmaya devam ettiğimizden emin olmak istiyoruz. Bu sebeple 4 Ekim 2021'de Stage Discovery'yi kapatma kararı aldık." ifadelerine yer verdi.

Stage Discovery kapatılacak olsa da şirket, Stage Channels'ın geliştirilmeye devam edeceğini açıkladı. Özelliğe, denetleme araç setini iyileştirme, kullanıcıların doğru üyeleri kolay ve güvenli bir şekilde topluluklarına dahil edebilmek için daha fazla tarama işlevi etkinleştirme ve etkinlikleri planlama gibi yenilikler eklenecek.

Kaynakça https://www.theverge.com/2021/10/1/22704749/discord-ending-stage-discovery-channels https://discord.com/blog/whats-next-for-communities-at-discord Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim