Anlık Bildirim

Apex Legends mobil cihazlar için resmi olarak duyuruldu

Electornic Arts'ın popüler çevrimiçi oyunu Apex Legends, çıkan söylentilerin ardından resmi olarak mobil cihazlar için duyuruldu. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Apex Legends mobil cihazlar için resmi olarak duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertainment'ın yaptığı, son dönemin popüler oyun türlerinden biri olan battle royale türündeki oyun Apex Legends, mobil cihazlar için duyuruldu.

Electronic Arts, geçtiğimiz saatlerde oyunun mobil cihazlara geleceğini resmi olarak açıkladı. Hatta analist Daniel Ahmad'ın daha önce söylediği gibi oyun bu ayın sonlarında birkaç bölge için Android cihazlarda deneme sürecine geçecek.

Beta süreci ne yazık ki yalnızca Android cihazlarda bulunacak. Ayrıca ilk başta oyun sadece Hindistan ve Filipinler'de erişime açılacak. Sonrasında beta daha fazla bölge ve iOS için erişime açılacak. Ne yazık ki bir tarih açıklanmadı.

Oyunun mobil sürümü dokunmatik ekranlı cihazlar için optimize edilmiş olacak. Ne yazık ki cross-play desteği sunmayacak. Son olarak oyunda Battle Pass ve kozmetik eşyalar da bulunacak. Ne yazık ki şu an için oyunun tam sürüm tarihi de bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim