Anlık Bildirim

Amazon Prime Day kapsamında AirPods Pro 1899TL’ye düşüyor

Amazon Prime Day kapsamında birçok üründe ilgi çekici fiyatlar kullanıcılarla buluştu. Bugün 13.50 itibariyle AirPods Pro 1899TL ile ülkemizdeki en alt fiyat seviyesine iniyor.

apple airpods pro indirime girdi Tam Boyutta Gör

Amazon’un her yıl düzenlediği Prime Day günleri bu yıl 21-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor. Dün gece itibariyle başlayan fırsatlarda geçen yıl olduğu gibi bu yıl AirPods Pro indirimi aktif oldu. Geçen yıl 1000’in üzerinde olan stok yarım saat gibi bir sürede hızlıca tükenmişti.

Bu yıl da yine yüksek bir stok adedi ile AirPods Pro 1899TL’den satışa sunulmuş durumda. Hali hazırda Apple’ın resmi satış fiyatı 1899TL seviyesinde. Apple Türkiye tarafından resmi kanallardan getirilerek satışa sunulan ürünleri satan satıcılara göz attığımızda 1899TL’nin ülkemizdeki güncel en iyi fiyat olduğunu görüyoruz. AirPods Pro satış bağlantısına buradan hızlıca ulaşabilirsiniz.

Bu arada Prime Day kapsamında Apple TV 4K 32GB 1999 TL olarak satışa sunulmuş durumda. Bağlantıya buradan ulaşabilirsiniz. Yarın da devam edecek Amazon Prime Day kapsamında 2. nesil AirPods'un da iddialı bir fiyat ile stoklarda olabileceğini düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9803 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, prime day ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim