Anlık Bildirim

Apple AirPods X, 399 dolar fiyatıyla ilk kez listelendi

Apple'ın kulaklıkları arasında Target web sitesinde yapılan bir listelemeye göre yeni bir ürün ekleniyor. AirPods X adıyla listelenen ürün 399 dolar fiyata sahip ve kulak üstü yapıda geliyor.

Apple AirPods X, 399 dolar fiyatıyla ilk kez listelendi Tam Boyutta Gör

Apple’ın 249 dolarlık fiyata sahip AirPods Pro modelini tanıtmasının ardından, sektör uzmanları firmanın kitlelere hitap edecek bir kafa üstü model çıkarmasının yakın olduğunu söylemeye başlamıştı. Bu model, Amerikan market zinciri Target envanterinde AirPods X olarak görüldü ve fiyatı 399 dolar olarak listelendi.

Target çalışanının ifadesine göre, yakın zamanda stoklara girecek ürünler için bu şekilde envanter listelemesi yapmak oldukça yaygın bir durum. Buna yönelik olarak yakın zamanda Apple’ın hamlesini yapıp kulaklığı tanıtması bekleniyor. 

YouTuber Jon Prosser tarafından Twitter üzerinde paylaşılan bir fotoğrafta ilk olarak görülen Target listelemesi, AirPods X Generation adına sahip ve 399 dolarlık fiyat etiketi bulunuyor. AirPods Pro’dan ciddi şekilde daha pahalı olan bu kulaklıkların, Apple’ın en iyi ses kalitesini sunmak üzere tüketicilerle buluşacağı tahmin ediliyor.

Prosser tarafından aktarılana göre AirPods X modeli birden fazla listelemede karşımıza çıkıyor. Bu durum, cihazın birden fazla renk seçeneği olacağını işaret ediyor. AppleInsider tarafından konuyla ilgili olarak aktarılan görüşte ise listelemenin sadece yer tutmak için yapıldığı ve kulaklığın asıl adının yüksek ihtimalle AirPods X olmayacağı belirtiliyor.

Apple’ın alt firması olan Beats, şimdiye kadar kafa üstü kulaklıklar için iPhone kullanıcılarının birinci parti seçeneği olmuştu. Bu alana kendi markasıyla girmeyi planlayan Apple, kendi alt markasının satışlarını baltalayacak mı hep birlikte göreceğiz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim