Anlık Bildirim

Apple, yıl bitmeden iki farklı 4.nesil AirPods satışa sunacak

Dünyanın en büyük kablosuz kulaklık üreticilerinden olan Apple, dördüncü nesil AirPods için geri sayıma başladı. Mark Gurman, firmanın yıl bitmeden iki farklı AirPods satışa çıkacarağını belirtti.
AirPods Ailesi Tam Boyutta Gör
AirPods markası ile kısa sürede dünyanın en büyük kulaklık üreticilerinden biri haline gelen Apple, bu markayı büyütmeye devam ediyor. Bir süredir USB-C girişi ile güncelleneceği belirtilen standart AirPods modeli, iddialara göre yıl bitmeden satışa sunulacak.

AirPods 4, eylül veya ekim ayında tanıtılacak

Apple’a yakın kaynakları ile bilinen Mark Gurman, Bloomberg’in Power On köşesinde firmanın yeni AirPods’u hakkında konuştu. Gurman, firmanın iki farklı dördüncü nesil AirPods modeli üzerinde çalıştığını ve bu modellerin mayıs ayında seri üretime geçeceğini belirtti. Gurman, bu iki ürünün eylül veya ekim ayında tanıtılabileceğini de ekledi.

Gurman, her iki dördüncü nesil AirPods modelinin de daha iyi kulak uyumu, gelişmiş ses kalitesi, USB-C bağlantı noktası ve yeni bir tasarıma sahip olacağını belirtti. Üst seviye modelde aktif gürültü engelleme özelliğinin bulunacağı ve şarj kutusunda “Bul” takibi için ses çalabilen bir hoparlör bulunacağı da gelen bilgiler arasında. Gurman, yeni AirPods ailesinin tanıtılması ile ikinci ve üçüncü nesil AirPods modellerinin satışının duracağını da belirtti. Üçüncü nesil AirPods Pro’nun ise 2025 yılında önce tanıtılması beklenmiyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim