Anlık Bildirim

Apple, Eylül ayında üç etkinliğe ev sahipliği yapabilir

Apple'ın Eylül ayında birden fazla etkinlik düzenlemeyi planladığı bildiriliyor. DigiTimes'a göre şirket ürün lansmanlarını aylara yayma stratesini değiştirecek.

Apple, Eylül ayında üç etkinlik düzenleyebilir Tam Boyutta Gör

Tayvan'ın önde gelen gazetelerinden biri olan DigiTimes'a göre Apple, Eylül ayında üç farklı etkinlik düzenleyecek. Cupertinolu şirketin ürün lansmanlarını Eylül, Ekim ve Kasım aylarında yayma stratejisini değiştireceği bildiriliyor.

DigiTimes'a bilgi veren kaynaklara göre etkinliklerden birinde 9. nesil iPad, iPad mini 6 ve AirPods 3 tanıtılacak. Diğerinde iPhone 13 serisi akıllı telefonlar ve Apple Watch Series 7'nin duyurusu yapılacak.

Apple, Eylül ayında üç etkinlik düzenleyebilir Tam Boyutta Gör

Yeni iPhone'lar için beklenti 14 Eylül

Apple'ın üçüncü etkinlikte ise 14 ve 16 inçlik MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarını sahneye çıkaracağını söyleniyor. Haber kaynağı bu etkinliklerin hangi sırayla gerçekleştirileceğini açıklamadı. Ancak iPhone 13 serisi akıllı telefonların 14 Eylül'de tanıtılması bekleniyor.

Apple'ın bir ay içinde birden fazla etkinlik düzenlemesi pek akla yatkın bir senaryo olarak görünmüyor. Zira şirket çeşitli aylara yayılmış birden fazla etkinlik düzenleyerek her cihazını ayrı ayrı öne çıkarmak istiyor. Bakalım teknoloji devi bu kez nasıl bir yol izleyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim