Anlık Bildirim

Apple, pil sağlığı özelliğini iPad'lere getiriyor

Apple, iOS 17.5 beta ile birlikte iPadOS 17.5 beta sürümü yayınladı. Yeni iPadOS betasında iPhone'ların pil sağlığı menüsünün iPad'lere geleceğine dair işaretlere rastlandı.
iPadOS 17.5 pil sağlığı döngü sayısı Tam Boyutta Gör
Apple, 2 Nisan’da iPhone’lar için iOS 17.5 beta ile birlikte iPad’ler için iPadOS 17.5 beta 1 sürümü yayınladı. iPadOS 17.5 betada kodlar içinde iPad’de pil sağlığı menüsüne birkaç yeni referansa rastlandı. iPad kullanıcıları artık pilin kalan maksimum kapasitesini ve döngü sayısını görebilecek.

Pil kapasitesi ve döngü sayısı görülebilecek

iPadOS 17.5 beta kodlarına göre, iPad, güce bağlı olmadan düzenli kullanımda pilin maksimum kapasitesini gösterecek. iPad, pilin beklendiği gibi performans gösterip göstermediğine ilişkin bilgi verecek. Ayrıca batarya hakkında detaylı bilgi görülebilecek. Yalnız yeni pil sağlığı menüsü iPadOS 17.5’in ilk betasında yok. Pil kapasitesi bilgileri yeni iPad Pro ve iPad Air modelleriyle sınırlı olabilir. iPhone’larda döngü sayısını da içeren batarya bilgileri iPhone 15 serisiyle sınırlı olduğundan Apple, iPad’lerde de bu sınırlamayı uygulaması şaşırtıcı olmayacak.

Apple’ın iPadOS 17.5 güncellemesini Mayıs ayı içinde yayınlaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim