Anlık Bildirim

Apple Watch'a Touch ID teknolojisi henüz uzak

Apple'ın yakın gelecekte akıllı saatlerini Touch ID teknolojisi ile donatmayı planlamadığı bildiriliyor. Şirket yeni Apple Watch modelinde ek sensörler yerine daha büyük pile öncelik verecek.

Apple Watch'a Touch ID teknolojisi gelecek mi? Tam Boyutta Gör

Apple, akıllı saatlerine yeni sensörler ekleyerek Apple Watch'un yeteneklerini genişletiyor. Ancak şirketin yakın gelecekte parmak izi sensörü konusunda bir atılım yapma niyeti yok. Bu bilgi önemli bir kaynak tarafından da doğrulandı.

Bloomberg editörü Mark Gurman, Cupertinolu firmanın önümüzdeki dönemde Apple Watch'u Touch ID sensörü ile donatmayı planlamadığını söyedi. Gurman model ismi vermese de muhtemelen Apple Watch Series 7'den bahsediyor. Buna rağmen deneyimli editör Touch ID'nin akıllı saatin güvenliğini mükemmel bir şekilde tamamlayacağı görüşünde.

Apple Watch'a Touch ID teknolojisi gelecek mi? Tam Boyutta Gör

Pili büyütmeye odaklanacak

Apple'ın yeni akıllı saatinde ek sensörler yerine daha büyük pile öncelik vereceği belirtiliyor. Yani bu da Apple Watch Series 7'nin görsel anlamda yenileceğini ancak heyecan verici sıra dışı bir özellik sunmayacağını gösteriyor. Bunun için Apple Watch Series 8 ve sonrasını beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim