Anlık Bildirim

Hırsızlığa karşı çözüm olarak bagajı açık bırakan araç sahipleri viral oldu

Kaliforniyalı araç sahipleri, otomobillerin talan edildiği hırsızlık olayları artınca bu ilginç yönteme başvurmuş. Bu sayede hırsızlara "çalınacak bir şey yok" mesajı verdiklerini düşünüyorlar.

Araç sahiplerinden hırsızlığa karşı önlem: Bagajı açık bırakmak Tam Boyutta Gör

Kaliforniya'nın Bay Area bölgesinde, otomobillerin camlarının kırılıp değerli birşeyler bulmak için talan edildiği hızsızlık olaylarının sayısı artınca, araç sahipleri bu duruma çare bulmak için ilginç yöntemlere başvurmaya başlamış.

Söz konusu önlemlerden biri sosyal medyada viral oldu. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz araçlar, park edildikleri yerde bagaj kapağı açık bir şekilde duruyor. Araç sahipleri, bu sıra dışı görüntünün sebebini "Hırsızlara arabanın içinde çalmaya değer bir şey olmadığını göstermek için yaptık." şeklinde açıklamış.

Yetkililer ise hırsızlık olaylarından bıkan araç sahiplerinin aynı yolu takip etmelerinden endişeli. San Francisco Polis Departmanı şefi Garret Tom, bu tür eylemlerin çok yanlış şekilde sonlanabileceği ve hırsızların aracın ön bölümüne kolaylıkla ulaşarak araç sahibiyle ilgili önemli belgelere ulaşabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Departman verilerine göre, bölgede araçlardan çeşitli eşyaların çalındığı hırsızlık olayları 2021'de yüzde 32 artmış durumda. Görünen o ki bu durum araç sahiplerini çileden çıkarmış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Durum su sekilde: Asiri liberal bazi bolgelerde secilen savcilar da asiri liberal oluyor, buranin savcisi da Chesa Boudin diye bir adam, anne babasi radi...
Yorumu gör »
mchief
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12488 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kaliforniya, araç hırsızlığı ve ABD
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim