Anlık Bildirim

ARK Invest CEO’su Cathie Wood’tan 500 bin dolarlık Bitcoin fiyatı tahmini

ARK Invest CEO’su Cathie Wood, Bitcoin fiyatının 5 yıl içinde 500 bin dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Cathie Wood'un tahminin detayları haberimizde.

ARK Invest CEO'suna göre BTC fiyatı 500 bin dolara ulaşabilir Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasası geride bıraktığımız hafta yaşanan sert fiyat düzeltmesinin yaralarını sarmaya devam ederken sektörün önde gelen isimlerinden ARK Invest CEO’su Cathie Wood’tan önemli bir Bitcoin fiyat öngörüsü geldi. Cathie Wood önümüzdeki 5 yıllık süre için Bitcoin fiyat tahmininde bulundu.

Bitcoin fiyatınıın 500 bin dolara ulaşacağını iddia etti

Bitcon’in yanı sıra Ethereum’dan da övgüyle bahsetmeyi ihmal etmeyen Wood, Bitcoin’in 5 yıl içerisinde 500 bin dolarlık fiyat etkiletine ulaşacağını iddia etti. New York’taki SALT fintech konferansına katılan ARK Invest CEO’su, CNBC sunucusu Andrew Ross Sorkin’e röportaj verdi.

Cesur bir fiyat tahmininde bulunarak Bitcoin için 500 bin dolar fiyat seviyelerine işaret eden Cathie Wood, bu öngörüsünün önümüzdeki 5 yıl içerisinde gerçekleşeceği görüşünde.

Wood’un biraz cesur bir tahmin yaptığını söylemiştik. Zira, Wood’a göre, Bitcoin fiyatı önümüzdeki 5 yılda 10 kat artacak. Wood’un tahmini, 500 bin dolar seviyesine geleceği yönünde. Sadece bir para birimi kullanacak olsaydı bunun Bitcoin olacağını ifade eden Wood, bu tercihinin sebebinin ise ülkelerin BTC’yi yasal olarak kabul etmeye başlaması olduğunu dile getirdi.

Kaynakça https://www.newsbtc.com/analysis/btc/cathie-wood-500k-bitcoin-ethereum/ https://markets.businessinsider.com/news/currencies/cathie-wood-bitcoin-price-prediction-jump-500000-ether-confidence-high-2021-9 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim