Anlık Bildirim

Army of The Dead'in öncesini anlatan Army of Thieves'in yayın tarihi açıklandı

Geçtiğimiz aylarda Netflix'te yayınlanan Army of The Dead'in öncesini anlatacak olan Army of Thieves'in yayın tarihi açıklandı. Army of Thieves, 29 Ekim'de Netflix'te.

Army of Thieves'in yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Son dönemin popüler yönetmenlerinden birisi olan Zack Snyder'ın yeni filmi Army of The Dead bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Netflix'te yayınlanmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de bu evrendeki yeni film olan Army of Thieves'in yayın tarihi açıklandı.

Ekim 2021'de Geliyor

Netflix'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Army of Thieves, 29 Ekim'de Netflix üzerinden yayınlanacak. 

Army of the Dead'in öncesini anlatacak olan Army of Thieves'in ana karakteri, Army of the Dead'te de bulunan Ludwig Dieter olacak. Her iki filmde de karakteri canlandıran Matthias Schweighöfer, ayrıca Army of Thieves'in de yönetmenliğini yapacak. Senaristliğini ise Shay Hatten üstlenecek. Ludwig Dieter'i Army of the Dead filminde kasayı açması için tutulan kişi olarak görmüştük.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Stuart Martin (Jamestown), Matthias Schweighöfer (You Are Wanted), Guz Khan (Four Weddings and a Funeral), Ruby O'Fee (Polar), Jonathan Cohen, Noémi Nakai ve Peter Simonischek gibi isimler bulunuyor. 

Filmin konusu ise şöyle: Army of the Dead'in öncesinde yaşananları anlatan filmde, gizemli bir kadın küçük bir kasabada banka memurluğu yapan Dieter'a Interpol'un en çok aranan suçlularından oluşan bir ekibe katılmasını teklif eder. Ekibin planı Avrupa'nın farklı yerlerinde bulunan ve yüksek güvenlikleriyle efsaneye dönüşmüş bir dizi kasayı soymaktır. Böylece Dieter hayatının macerasına sürüklenir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim