Anlık Bildirim

ASUS’un RX 5600 XT modelleri gün yüzüne çıktı

AMD’nin RDNA mimarisi üzerinde yükselen RX 5600 XT çözümünün satışa çıkmasına kısa bir süre kala ASUS’un modelleri ortaya çıktı.

ASUS’un RX 5600 XT modelleri gün yüzüne çıktı Tam Boyutta Gör

AMD’nin RDNA mimarisini kullandığı RX 5600 XT sahip olduğu GPU ile bir hayli dikkat çekiyor. RTX 2060 hamlesine karşılık olarak AMD’nin güç tüketiminin yükselmesi pahasına frekans artışına gittiği RX 5600 XT’nin ASUS’un imzasını taşıyan varyantları yayınlandı.

ASUS'un RX 5600 XT modelleri

Tayvanlı üreticinin 21 Ocak’ta satışa sunulacak modelleri yanlışlıkla gün yüzüne çıktı. Sapphire’in 12 Gbps’ten 14 Gbps’e yükselttiği bellek frekansı ve yaklaşık 100 MHz civarında hız aşırttığı GPU’lu Pulse modelinin aksine ASUS’un çözümleri RTX 2060’ta gidilen fiyat indirimine cevap olarak bir artışla gelmiyor.

ASUS’un RX 5600 XT modelleri gün yüzüne çıktı Tam Boyutta Gör

RX 5600 XT TUF X3 Gaming ve ROG Strix Gaming’de maksimum GPU frekansı OC Mode’da 1640 MHz’e ulaşırken 6 GB kapasiteli GDDR6 belleklerse 12 Gbps’te görev yapıyor. ROG Strix çözümü 8+6 pinlik PCIe güç konnektörü üzerinden beslenirke TUF X3’te besleme 8 pinlik konnektör üzerinden sağlanmış.

ASUS’un RX 5600 XT modelleri gün yüzüne çıktı Tam Boyutta Gör

Her iki kart da 3 fanlı soğutma çözümüyle serinlerken görüntü aktarım arayüzü kanadında 3 DP ve 1 HDMI portuna yer verilmiş. Son olarak modellerin anakart üzerinde 2 PCIe slotu işgal ettiğini ekleyerek sözlerimizi noktalayalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim