Anlık Bildirim

Asus ZenFone 5z, Android 10 güncellemesi aldı

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi Asus, ülkemizde de satışa sunulan ZenFone 5z modeli için Android 10 güncellemesini dağıtmaya başladı. Yükseltme cihaza yeni özellikler de kazandırıyor.

Asus ZenFone 5z, Android 10 güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticilerinden Asus bu ayın başlarında ZenFone 6 akıllı telefon modeli için Android 10 güncellemesini yayınlamıştı. Şirket şimdi ise 2018 yılında piyasaya sürdüğü amiral gemisi modellerinden ZenFone 5z için Android 10 güncellemesini başlattı.

ZenFone 5z kullanıcıları için beklenen haber

Asus'un 100.04.44.98 sürüm numaralı bu güncellemesi, ZS620KL model numarasına sahip ZenFone 5z cihazlar için piyasaya sürüldü. Şirket güncellemenin aşamalı olarak dağıtıldığını ve tüm cihazlara ulaşmasının belli bir süre gerektireceğini de belirtmiş durumda. Google Play'den sistem güncelleme desteği de sunan bu yükseltme ile birlikte, Arena of Valor, PUBG, Vainglory ve Injustice 2 oyunları için, farklı hesaplarla oynamayı sağlayan Twin Apps desteğinin de kaldırıldığı ifade ediliyor.

Asus ZenFone 5z, Android 10 güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

ZeniMoji, Selfie Master, Çocuk Modu, Kolay Mod, hava durumu animasyon seçenekleri, yapay zeka destekli şarj ve gelişmiş APN ayarları gibi birçok yeniliğin de geldiği bu güncellemenin cihazınıza ulaşıp ulaşmadığını Ayarlar*Sistem*Sistem Güncellemeleri menüsüne girerek manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5132 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus zenfone 5z, android 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim