Anlık Bildirim

Atmosferik bir yapıya sahip bulmaca platform oyunu Omno, duyuruldu

Yakında çıkışını yapacak olan Omno, sizi bulutların arasında süzülmenizi ve nazik devlerle arkadaş olmanızı sağlayan atmosferik bir yapıya sahip serüvenine davet ediyor olacak.

Atmosferik platform oyunu Omno, duyuruldu

Bağımsız yayıncı Future Friends desteği ile geliştirici Jonas Manke tarafından yaratılan olağanüstü tek oyunculu macera oyunu Omno, yakında piyasaya sürülüyor. Atmosferik 3D bulmaca platform oyunu Omno, muhteşem bir açık dünya ortamının arka planında yer alan görkemli ve nefes kesici görseller içeriyor. Bu harikulade tasarımlı oyun, 29 Temmuz’da PC, Xbox One, PS4 ve Game Pass’te çıkışını yapıyor.

Kickstarter desteği ile ortaya ne çıktı ?

Omno, 2018’de bir Kickstarter projesi ile başlamasıyla beraber 3 yıl içinde geliştirildi. Kitle fonlamasına destekte bulunan kişileri görünen o ki kesinlikle üzmeyeceğe benziyor. Beklediklerine değdiğini gösteren oyunun çıkacağı tarih heyecanla bekleniyor. Omno’da oyuncular eski ormanlar, kayıp medeniyetler, sonsuz çöller ve bulut denizleri arasında büyülü bir yolculuğa çıkacaklar. Bulmacaları çözecek, yol boyunca gizli gerçekleri ve zorlu sırları ortaya çıkarmaya çalışacaklar.

Omno aslında, devasa yaratıklara binerken ve savaşa gerek duymadan büyülü yaratıklarla arkadaş olduğunuz kendinizi bulmak ve rahatlamak için oynayabileceğiniz farklı bir oyun diyebiliriz. Henüz, herhangi bir fiyat etiketine sahip olmayan oyunun, bu yıl içerisinde bir Switch sürümünün de gelmesi bekleniyor. Oyun ile ilgili daha fazla bilgiye erişmek ve güncel olarak takip etmek için resmi web sitesini kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim