Anlık Bildirim

Ubisoft'un oyunu Avatar: Frontiers of Pandora'dan heyecanlandıran yeni bilgiler paylaşıldı

James Cameron'ın 2009'da yayınladığı popüler film Avatar'ın Ubisoft tarafından geliştirilen oyunu Avatar: Frontiers of Pandora hakkında yeni detaylar açıklandı.

Avatar: Frontiers of Pandora hakkında yeni detaylar açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise The Division 2'yi geliştiren stüdyo Massive Entertainment'ın yaptığı Avatar oyunundan yeni detaylar paylaşıldı.

Avatar: Frontiers of Pandora'da Işın İzleme Olacak

Dün akşam saatleridne Ubisoft, yeni Avatar oyunu hakkında detayların paylaşıldığı bir video paylaştı. Videodan çok fazla detay öğrenemesek de oyunla ilgili bazı heyecanlandıran bilgilere sahip olduk. Avatar: Frontiers of Pandora'da daha önce de açıklandığı gibi oyun motoru olarak Snowdrop Engine kullanılıyor. Son açıklamalara göre oyunda son dönemin sevilen teknolojisi ışın izleme bulunacak. Ayrıca geliştiricilere göre oyun hem Ray Tracing Global Illumination hem de Reflections'ı destekleyecek. Ubisoft, ışın izleme sayesinde Pandora'yı daha önce yapamadığı şekilde aydınlatabileceğini iddia ediyor.

Geliştirilen Snowdrop Engine sayesinde oyunda birbirinden farklı birçok bitki örtüsü görebileceğiz. Ayrıca gölgelendirme konusunda da net bir gelişim göreceğimiz iddia edildi. Son olarak oyundaki NPC'ler üzerinde ciddi bir şekilde çalışılıyormuş. Açıklamaya göre NPC'ler yaşadıkları evrenin farkında olacak ve gerçekten yaşıyorlarmış hissini bize verecekler. 

Umuyoruz tüm bu detaylar gerçek olur ve güzel bir oyun oynarız. Avatar: Frontiers of Pandora; PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC, Stadia ve Luna için çıkış yapacak. Net bir yayın tarihi açıklanmadı ancak 2022'de çıkış yapacağı söylendi. Oyunun ilk görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Kaynakça https://www.dsogaming.com/news/avatar-frontiers-of-pandora-ray-tracing-global-illumination-reflections/ https://www.ign.com/articles/avatar-frontiers-of-pandora-details-intelligent-npcs-plants Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim