Anlık Bildirim

Windows 11, oyunlar için otomatik HDR desteği sunacak

Dün öğlen saatlerinde resmi olarak tanıtılan Microsoft'un işletim sistemi Windows'un yeni sürümü Windows 11'de otomatik HDR desteği bulunacak.

Windows 11'de otomatik HDR desteği bulunacak Tam Boyutta Gör

Bir süredir merakla beklenen Microsoft'un işletim sistemi Windows'un yeni sürümü Windows 11 dün öğle saatlerinde tanıtıldı. Kullanıcılara birçok yenilik ve geliştirme sunan Microsoft, oyuncular için de birçok güzel haber açıkladı. Bunlardan biri de Windows 11'e yerleşik olarak gelen otomatik HDR desteği. 

Windows 11'de Otomatik HDR Olacak

Dediğimiz gibi dün öğle saatlerinde tanıtılan Windows 11'de oyuncular için de birçok yenilik açıklandı. Bunların arasında şüphesiz en dikkat çeken Windows 11'in otomatik HDR desteği oldu. Sunumda Bethesda'nın popüler oyunu Skyrim üzerinden otomatik HDR özelliği tanıtıldı. Windows 11 ile birlikte HDR desteği bulunmayan oyunlarda bile Windows 11 sayesinde HDR desteği bulunacak. Bu sayede oyunlar daha canlı renklere sahip olacak. Otomatik HDR desteği Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series'te de bulunuyor.

Windows 11 ile birlikte otomatik HDR özelliği dışında oyunlardaki yükleme hızlarını arttırması planlanan Direct Storage'ı da tanıttı. Ayrıca Windows 11'de Xbox uygulaması yüklü bir şekilde gelecek. Yeni sistemde Xbox yüklü olarak geldiği için Xbox Game Pass de yüklü olarak gelecek ve erişim daha da kolaylaşacak. Microsoft, yeni nesilde oyuncular için daha birçok geliştirme ve yenilik sunacak gibi duruyor. Hem otomatik HDR özelliği için paylaşılan görselleri hem de Windows 11'den paylaşılan görselleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim