Anlık Bildirim

Kripto para piyasasında neler oluyor? AVAX ve TRX saldırı altında

LUNA vakfının büyük skandalları sonrasında kripto para piyasasında saldırılar bitmiyor. Şimdi de AVAX ve TRX kripto paralarına değersizleştirme saldırıları başladı.

AVAX Tam Boyutta Gör

Son iki gündür piyasayı adeta yerin dibine sokan LUNA ve UST olayları dinmek bilmiyor. LUNA adeta yerin dibine girerken AVAX ve TRX kripto paralarına da kısa pozisyon saldırıları başladı. 

AVAX ve TRX sallanıyor

LUNA vakfının UST para birimini dengeleyebilmek için 2 milyar dolardan daha fazla BTC satması piyasayı tersine çevirmişti. Koskoca LUNA ekosistemi 1$ seviyesine doğru giderken peşinde AVAX ve TRX’i de çekiyor. 

Hatırlanacağı üzere LUNA vakfı 200 milyon dolarlık AVAX satın aldığını duyurmuştu. Şimdi elde kalan bu AVAX varlıkları da satılıyor. AVAX bir ara 32.5$ seviyesine kadar düştü. Hali hazırda 38$ seviyelerinde. 

Justin Sun ise borsalarda TRX kripto parasına bir kısa pozisyon saldırısı olduğunu duyurdu. Saldırıdan korunmak için 2 milyar dolarlık bir fon ayrılmış durumda. Bu saldırıları kim veya kimler yapıyor belli değil. 

Piyasanın geneline yatırımcının güveni kalmamış durumda. Bitcoin hakimiyeti artarken USDT hakimiyeti ve altcoin toplam Pazar değeri düşüyor. Yani yatırımcı altcoinlerden çıkarak Bitcoin satın almaya başladı. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8318 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim