Anlık Bildirim

Bankalar cumartesi günleri hizmet vermek için pilot çalışmalara başladı

Yapı Kredi bankasının başlattığı pilot çalışma kapsamında İstanbul Şaşkınbakkal şubesinin cumartesi günleri hizmet vereceği açıklandı. Diğer bankalar da cumartesi günü hizmet vermeye hazırlanıyor.

Bankalar cumartesi günleri hizmet vermek için çalışmalara başladı Tam Boyutta Gör

Yapı Kredi bankası, bankacılık sektörü için yeni bir uygulamanın ilk adımını attı. Hafta içi 5 gün açık olan şubelerin cumartesi günleri de hizmet vermesinin denemesi yapılacak.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine gönderdiği mail ile İstanbul Şaşkınbakkal şubesinde cumartesi günü hizmet verileceği bildirildi. Şaşkınbakkl şubesinde cumartesi günleri saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında işlem yapılabilecek. Hafta içi yapılan tüm bankacılık işlemleri cumartesi günü de yapılabilecek. Herhangi bir kısıtlama olmayacak.

Diğer bankalar hazırlık yapıyor

Sektöre yakın kaynakların edindiği bilgiye göre diğer bankalar da benzer uygulama için hazırlıklarını sürdürüyor. Pilot çalışmaların verimli olması halinde ülke genelinde tüm bankalar cumartesi günleri hizmet verebilir.

Güncelleme: Yapı Kredi'nin bu kararının ardından Türkiye genelindeki banka personelleri Twitter'da tepkisini dile getirdi ve Cumartesi tatillerine dokunulmaması taleplerini dillendirdi. İddialara göre Yapı Kredi'nin geri adım attığı belirtiliyor ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2841 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yapı kredi, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim