Anlık Bildirim

Bataryası değiştirilebilen küçük elektrikli araç Silence S04 ile tanışın

Silence S04, küçük boyutları, elektrik motoru ve değiştirilebilir bataryası ile kalabalık şehirlerdeki ulaşım ve park sorununa pratik bir çözüm olarak geliştirildi. İşte detaylar:

Bataryası değiştirilebilen küçük elektrikli araç: Silence S04 Tam Boyutta Gör

Neredeyse her gün yeni bir Çinli girişimin türediği elektrikli araç pazarında bu kez bir İspanyol üretici yeni ürünüyle karşımızda. Silence S04 adı verilen araç, minik gövdesi ve özellikleriyle "quadricycle" sınıfına giriyor.

Silence S04, elektrikli ve küçük olmasının yanı sıra değiştirilebilir bataryası ile şehir içi ulaşım için pratik bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Aracın uzunluğu 2.33 metre, genişliğiyse 1.56 metre olarak açıklandı. İçeride iki koltuk ve 310 litrelik bagaj mevcut. S04'te elektrikli camlar, klima ve ABS gibi özellikler mevcut. Ayrıca anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi özellikler eklemek de mümkün.

Küçük modelin güç ve batarya olarak iki farklı versiyonu mevcut. Bunlardan ilki, 8 hp elektrik motoru, 5.6 kWsa bataryası ve 45 km/s azami hızıyla L6e hafif dört tekerlekli motorlu araç sınıfına giriyor. İspanya'da 15 yaş üstü kişiler bu versiyonu moped lisansıyla kullanabiliyor.

Bataryası değiştirilebilen küçük elektrikli araç: Silence S04 Tam Boyutta Gör

Silence S04'ün ikinci versiyonuysa L7e ağır dört tekerlekli motorlu araç olarak sınıflandırılıyor. Bu versiyonda 90 km/s azami hıza imkan veren 19 hp elektrik motoru mevcut. 11.2 kWsa'lik batarya paketi bu versiyon için yaklaşık 150 kilometre sürüş menzili sağlıyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, her iki versiyonda da şarjı azalan bataryaları Silence'ın batarya değişim istasyonlarında yenisiyle değiştirmek mümkün. Bunun için aylık 20 euro abonelik ücreti ödemek gerekiyor. Batarya ayrıca tekerlekli bavul gibi kolayca taşınabiliyor. Böylece eve veya iş yerine götürüp şarj etmek de mümkün.

2022'nin ortalarında satışa sunulması beklenen Silence S04'ün başlangıç fiyatı 7,500 euro olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
33503 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, elektrikli araçlar ve
3 etiket daha silence silence s04 ispanya
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim