Anlık Bildirim

Battlefield 2042'nin 3 haritasının tanıtıldığı yeni bir oynanış videosu paylaşıldı

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042'den yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Videoda oyunun üç farklı haritasına yakından bir bakış atıyoruz. 

Battlefield 2042'den yeni oynanış videosu geldi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042'nin yeni oynanış videosu paylaşıldı.

Battlefield 2042, 19 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.  Video, oyunun üç farklı haritasına daha detaylı bir şekilde bakmamızı sağlıyor.

Battlefield 2042 Oynanış Videosu

Battlefield™ 2042, serinin ikonik topyekün savaşına geri dönüşün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düzeni bozulan bir dünyaya uyum sağlayın ve zorlukların üstesinden gelin. Manga kurarak 128 oyuncu, eşsiz bir ölçek, destansı yıkım desteği sunan ve dinamik olarak değişen savaş alanlarına üst düzey cephaneliğinizle çıkın.

ALL-OUT WARFARE

Popüler Conquest ve Breakthrough modlarının yeni nesillerinde bugüne kadarki en büyük Battlefield haritaları ve 128’e kadar oyuncu desteği bulunuyor. Dinamik hava şartları ve muhteşem dünya olaylarıyla dolu haritalarda topyekün savaşın yoğunluğunu tecrübe edin.

Conquest
Battlefield’ın devasa, ikonik sandbox modu bu kez 128 oyuncu desteğiyle geri dönüyor. Haritalar bu geniş ölçeğe özel olarak tasarlandı ve aksiyon çeşitli türlerden “kümelere” ayrıldı. Ayrıca aksiyon artık bağımsız kontrol noktaları yerine çeşitli bayraklar içeren bölgelerin çevresinde yaşanıyor.

Breakthrough
Breakthrough, Attackers (Saldıranlar) ve Defenders (Savunanlar) olmak üzere büyük ölçekli bölgeler için savaşan iki takımla birlikte geri dönerken Saldıranlar son hedefe doğru ilerlemeye çalışıyor. Her bölge çok sayıda oyuncuyu barındıracak şekilde tasarlandığı için daha stratejik kararları ve daha fazla yandan saldırı fırsatını mümkün kılıyor. Ele geçirme alanlarına çeşitli konumlardan yaklaşın ve daha fazla taktiksel olasılık türünden faydalanın.

BATTLEFIELD PORTAL
Size savaşın kurallarını değiştirme imkanı sunan topluluk temelli bir platformda beklenmedik savaşları keşfedin ve geniş Battlefield evrenine adım atın. Silahları, ekipmanları, kuralları ve daha fazlasını özelleştirebildiğiniz bu yaratıcı sandbox modunda olasılıklar sonsuz. Battlefield 1942, Battlefield 3 ve Battlefield: Bad Company 2’den seçilen içeriklerle klasik deneyimleri tekrar oynayın veya Battlefield 2042 dünyasından modern içeriklerle yepyeni şeyler keşfedin, oluşturun ve paylaşın.

BATTLEFIELD HAZARD ZONE
Hazard Zone, heyecan dolu oynanışı Battlefield sandbox’ının en iyi unsurlarıyla bir araya getiren gerilim dolu bir deneyimdir. Ayrıntılar çok yakında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim