Anlık Bildirim

Battlefield 2042'nin açılış haftası tam bir felaketle sonuçlandı

Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 2042; ön sipariş verenler, EA Play aboneleri ve Xbox Game Pass aboneleri için erişime açıldı. Ancak yorumlar hiç de iyi değil.

Battlefield 2042'nin açılış haftası tam bir felaketle sonuçlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042, geçtiğimiz cuma günü ön sipariş verenler, EA Play aboneleri ve Xbox Game Pass aboneleri için erişime açıldı. Ancak oyuncular pek de memnun değil.

Yorumlar Çok Kötü

Oyunun erişime açılması ile birlikte özellikle sosyal medya üzerinden birçok oyuncu olumsuz yorumlarda bulundu. Oyunun eğlenceli olmayışının yanı sıra birçok oyuncu, performansından dolayı eleştiriyor gibi duruyor. Üst düzey grafik kartlarında ve yeni nesil konsollarda bile bir hayli sorunlu bir performansa ve görselliğe sahip.

Sorunlarını paylaşan oyuncuların oyandığı platformlara baktığımızdaysa Xbox'ın yoğunlukta olduğunu görebiliyoruz ancak diğer platformlar da pek altta kalır değil. Bu sorunlar çıkışa kadar veya çıkıştan bir süre sonra düzeltilse de oyunun eğlence eksikliği konusunda eleştirilerin devam etmesi büyük bir hayal kırıklığı olur. Battlefield 2042, 19 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Siz oyunu oynayabildiniz mi, görüşleriniz neler? Bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19607 kez okundu.
33 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim