Anlık Bildirim

Battlefield 2042 duyurusunun ardından Battlefield 4 sunucuları doldu

Electornic Arts'ın geçtiğimiz haftalarda Battlefield 2042'yi duyurmasının ardından Battlefield 4'ün sunucularında doluluk yaşandı. EA, vakit kaybetmeden sunucu kapasitesini arttırdı.

Battlefield 4 sunucularında doluluk yaşandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042 geçtiğimiz haftalarda tanıtıldı. Tanıtılmasının ardından da seri yeniden eski popülerliğine kavuştu.

Battlefield 4 Sunucuları Doldu

Neowin'in yaptığı habere göre Battlefield 2042 duyurusunun ardından oyuncular serinin son modern savaş oyunu Battlefield 4'e dönüş yaptı. Açıklamalara göre oyunun sucunuları doldu ve kısa süreli bazı aksaklıklar yaşandı. EA topluluk yöneticisi Straatford, "Hem Battlefield 2042'ye hem de Battlefield 4'e olan bu ilgi bizleri çok şaşırttı. Özellikle ABD'nin bazı bölgelerinde bekleme sürelerinin uzun olduğunu öğrendik. Oyunun sunucu kapasitesini vakit kaybetmeden arttırdık." açıklamasında bulundu.

Elbette bu doluluğun tek sebebii Battlefield 2042 değil. Amazon Prime Gaming'in bu ay abonelerine ücretsiz Battlefield 4 dağıtması da bu konuda büyük pay sahibi olmuştur. Ancak asıl artışın duyurudan sonra olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Battlefield 2042, 23 Ekim 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Battlefield 2042'den ilk görüntüleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9703 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, battlefield 2042 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim