Anlık Bildirim

Baldur's Gate 3'ten üzücü haber: Tam sürüm bu yıl da çıkmayacak

2020 yılının en iyi oyunlarından birisi olan Baldur's Gate III'ten hayranlar için üzücü bir haber paylaşıldı. Ne yazık ki oyunun tam sürümü bu yıl da çıkmayacak.

Baldur's Gate 3'ün tam sürümü bu yıl çıkmayacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı sıra tabanlı açık dünya rol yapma oyunu Baldur's Gate 3'ten üzücü bir haber paylaşıldı.

Baldur's Gate 3 Bu Yıl Çıkmayacak

2020 yılında erken erişime açılan ve bazı teknik hatalar dışında oyunculardan olumlu geri dönüşler alan Baldur's Gate 3, ne yazık ki bu yıl çıkmayacak. Oyunun geliştirici stüdyosu Larian Studios'un kurucusu Swen Vincke, Gamespot ile yaptığı bir röportajda "Oyunu gelecek yayınlayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu yıl kesinlikle çıkmayacak." dedi.

6 Ekim 2020 tarihinde erken erişime açılan Baldur's Gate III'ün şu anda yalnızca ilk bölümü oynanabilir durumda. Neredeyse her ay gelen güncellemeler ile birlikte oyunun sorunları da düzeltilirken bir yandan ufak yeni içerikler de ekleniyor. Larian bu erken erişim sürecini daha önce Divinity 2'de de yapmıştı sonuç olarak büyük başarı elde etmişlerdi. Umuyoruz ki bu oyunda da aynı şeyi yapabilirler çünkü oyuncuların beklentisi büyük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim