Anlık Bildirim

Battlefield 6'nın ilk alfa testleri Temmuz'da geliyor

Bu ay tanıtımı yapılacak olan Battlefield 6'nın ilk alfa testleri de Temmuz ayında geliyor. İlk alfa büyük bir ihtimalle kapalı olacak.

Battlefield 6'nın ilk alfa testleri Temmuz'da geliyor Tam Boyutta Gör

Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 6 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Oyunun tanıtımının Haziran ayında yapılacağı daha önce Electronic Arts tarafından resmen açıklanmıştı. Şimdiyse ilk alfa sürecinin tarihleri belli oluyor gibi.

Battlefield konusunda güvenilir sızıntılarıyla tanıdığımız Tom Henderson, Battlefield 6'nın ilk alfasının Temmuz ayındaki EA Play etkinliğinin hemen sonrasında başlayacağını söyledi. EA Play etkinliği 22 Temmuz'da yapılacak. Etkinlik gününde Battlefield 6'nın alfasının da açılması bekleniyor. İlk alfa büyük bir ihtimalle kapalı bir şekilde (sadece davetliler) gerçekleştirilecek.

Yeni Battlefield oyunun sadece 'Battlefield' ismiyle yayınlanması bekleniyor. Daha önce sızan görüntülerde oyunun kısmen fütüristik modern bir temaya sahip olacağını görmüştük. Bu anlamda Battlefield oyuncuları epey memnun görünüyor. Serinin uzun yıllar sonra modern temaya geri dönüyor olması heyecan yaratmış durumda.

128 kişilik dev haritalarla geleceği söylenen yeni Battlefield oyunu 2021'in sonlarına doğru PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülecek.  Oyunun tanıtımı haberin başında da belirttiğimiz gibi önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim