Anlık Bildirim

BenQ iki yeni Android projeksiyon cihazı duyurdu

BenQ GV30 ve GVS50 projeksiyon cihazları entegre edilen Android TV adaptörü ile akıllı hale geliyor. Fiyata göre farklı ses ve görüntü özelliklerine yer verilmiş.

BenQ GV30 Tam Boyutta Gör

Android işletim sistemli veya akıllı olarak tabir ettiğimiz televizyonlar büyük bir kitle kazanırken projeksiyon cihazlarının da yavaş yavaş akıllandığını görüyoruz. BenQ iki yeni akıllı projeksiyon cihazı duyurdu. 

BenQ GV30 ve GVS50 neler sunuyor?

Aslında her iki projeksiyon cihazı da standart bir ara yüz sunuyor. Android TV desteği ise alt kısma saklanmış BenQ QS01 USB adaptörü ile sağlanıyor. AmLogic yonga seti, 2GB RAM, 16GB depolama, WiFi 5, Bluetooth 4.2 ve Android TV 9.0 özellikleri olan bu adaptörü diğer ekranlarda da kullanabiliyorsunuz. 

BenQ GV30 projeksiyon cihazında 0.23 inçlik 720p DLP Pico modülü yer alıyor. LED aydınlatma sayesinde 300 ANSI Lumen parlaklık değerine çıkabilen cihaz HDMI 1.4b ve 45W USB Tip-C portuna sahip. İki adet 4W tweeter ve bir adet 8W woofer olan cihaz 599$ etiket üzerinden satılacak. 

BenQ GS50 modeli ise aynı Pico modülde Full HD çözünürlük ve 500 ANSI Lumen parlaklık sunuyor. Ek olarak HDMI 2.0b portu, iki adet 5W orta mesafe tweeter ve 10W subwoofer barındırıyor. Fiyatı ise 799$. 

BenQ GS50 Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim