Anlık Bildirim

Patron tasarımları beğenmedi: Bentley tasarımcısı Volkswagen'e geçiyor

Volkswagen, markanın yeni CEO'sunun ortaya çıkarılan tasarımları beğenmediği yönündeki söylentilerin ardından yeni bir tasarım şefi atamaya hazırlanıyor. Şirket koltuğu Bentley tasarımcısına verecek.
Bentley tasarımcısı Volkswagen'e geçiyor Tam Boyutta Gör
Volkswagen'in tasarım şefi Josef Kaban görevden alınıyor. Şirketin yeni CEO'su Thomas Schäfer, markanın son modellerinden bazılarının retro tasarımından memnun değil. Kendisi özellikle de ID.2 şehir otomobilinin tasarımından memnun kalmamış.

İçeriden edinilen bilgilere göre, tasarımcının yerini Bentley'deki görevinden ayrılacak Andreas Mindt alacak. Volkswagen'e yakın isimsiz kaynaklar baş tasarımcı değişikliğinin 1 Şubat'ta gerçekleşeceğini söylüyor. ID.2'nin tasarımı Mindt tarafından revize edilecek.

Bentley tasarımcısı Volkswagen'e geçiyor Tam Boyutta Gör

Josef Kaban ile yollar tamamen ayrılmayacak

Volkswagen'in baş tasarımcısı olarak günleri artık sayılı olan Kaban'ın yerine Mindt atanırken, deneyimli tasarımcının Bentley'deki görevini ise daha önce Aston Martin ve Bugatti'de çalışmış olan Tobias Suehlmann devralacak.

Josef Kaban, Alman otomobil devinden kovulmayacak. Şirket yönetiminin kendisiyle yolları tamamen ayıracak kadar mutsuz olmadığı, bunun yerine Kaban'a kurum içinde yeni bir görev verileceği bildirildi. Yani Volkswagen için çalışmayı sürdürecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim