Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı uçuşa geçti, USDC yeniden sabitlendi

Cuma günü yatırımcısına yas tutturan Bitcoin fiyatı bugün ise dans ettiriyor. Sadece 2 günde 5000$ yükseliş yaşayan Bitcoin sabırlı yatırımcıları sevindirdi.    
Bitcoin Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz Cuma günü ABD’de iki bankanın iflasının açıklanması ile birlikte global piyasalar ve kripto para piyasaları derin bir çöküşün içerisine girmişti. Soluksuz düşen piyasalar bugün soluksuz çıkıyor.

Bitcoin fiyatı 24 bin doları geçti

Cuma günü ABD bankacılık sektöründen gelen haberler kripto para piyasasını da vurdu. USDC kripto parasını yöneten Circle şirketinin 3 milyar dolarının batan bankada kaldığı haberi USDC değerini bir anda 87 cente düşürdü.

Tüm bu gelişmeler Bitcoin fiyatını 19500$ seviyesine kadar çekti ve piyasadan kaçış başladı. Pazar gününe kadar kanlı tablo devam ederken bankalara kayyum atanacağı haberi ile birlikte piyasa yeşillendi. FED’in finans desteği ve Joe Biden’ın açıklamaları ile birlikte bu kez de uçuş başladı. Circle hiçbir şekilde dengenin bozulmasına izin vermeyeceğini açıklayınca USDC fiyatı da yeniden 1$ oldu. Bu parada uzun pozisyonlara girenler ise adeta köşeyi döndü.

19500$ seviyesinden sadece 2 gün içerisinde Bitcoin fiyatı 24500$ seviyesine kadar dokundu. Yani bir anda 5000$ hareketlilik gözlendi. Haliyle kısa veya uzun pozlara giren milyarlarca dolar da bu ani hareketlerle likidite oldu. Bitcoin hali hazırda 24 bin dolar üzerinde seyrediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10526 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), bitcoin fiyatı ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim