Anlık Bildirim

Bitcoin fiyatı 24000$ sınırına dayandı

Şeytanın bacağını kırarak 20 bin dolar seviyesini geride bırakan Bitcoin yükselişini sürdürüyor. 24085$ ile yeni bir rekor kıran Bitcoin yukarıya doğru oldukça hırslı gibi.

Bitcoin fiyatı 24000$ sınırına dayandı Tam Boyutta Gör

Uzun yıllar beklenen çıkışını yaparak 20 bin dolar barajını yıkıp geçen Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Kısa sürede yüzde 20 daha artış göstererek 24 bin dolar sınırına dayanmış durumda.

Bitcoin nereye gidiyor?

Son 7 günlük periyotta yüzde 28 civarında kazandıran Bitcoin kısa süre önce 24085$ sınrına çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Şu sıralarda yine 24000$ sınırını test ediyor. Geçtiği takdirde yeni tarihi rekorlar görebiliriz.

Diğer para birimleri de bu süreçte toparlanmaya başladı. Ethereum 670$ sınırını zorluyor. XRP birimi 60 cent civarında. Litecoin birimi 120$ seviyesini geçerken Bitcoin Cash de 320$ üzerinde işlem görüyor.

Pek çok dev yatırım firmasının Bitcoin üzerine ağırlık vermesi haliyle hakimiyetin artmasına neden oldu. Diğer kripto paraların sıçrama yapması için Bitcoin hakimiyetinin yüzde 60 seviyelerine kadar çekilmesi gerekiyor.

Kripto para dünyası yılın başlarındaki kötümser tablodan tamamen uzaklaşmış görünüyor. Uzmanlar 30 bin-35 bin dolar seviyesine kadar Bitcoin önünde ciddi bir engel olmadığını belirtiyor ancak gelişmeler ne yönde olur şimdiden kestirebilmek mümkün değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim