Anlık Bildirim

Bitcoin yine düşüyor yine Çin hikayesi

Çin Merkez Bankası’nın kripto para platformları ile her türlü para ilişkisini yasaklaması sonrasında Bitcoin fiyatı 32 bin dolar altına indi. Yatırımcı tedirgin.

Bitcoin fiyatı 30 bin dolar sınırını zorluyor Tam Boyutta Gör

Son aylarda Bitcoin her desteğe geldiğinde Çin devlet birimlerinin açıklamaları geliyor ve desteği kırarak bir aşağı desteğe iniyor. Kripto para piyasasını adeta merdiven haline getiren Çin manipülasyona doymuyor. 

Bitcoin yine 30 bin dolar sınırında

Hafta sonu 38 bin dolar seviyelerini zorlamaya başlayan Bitcoin ne yazık ki Çin’den ardı ardına gelen haberlerle 30 bin dolar seviyesine yaklaştı. Kripto para madencilerine yasak getiren Çin hafta sonu önemli madencilik bölgelerini kapatmaya başlamıştı. Sabah erken saatlerde de Çin Merkez Bankası kritik bir açıklama yaptı. 

Merkez Bankası Çin bankalarının ve ödeme kuruluşlarının kripto para platformları ile işlem yapmasını yasakladı. Böylece ülkede kripto paraların tüm nefesi kesilmiş oldu ve yatırımcı da kaçmaya başladı. 

Haberler ile birlikte Bitcoin fiyatı 31700$ seviyelerine kadar çekildi ve oradan tepki aldı. Ethereum 1900$ sınrına çekilirken BNB de 297$ civarında işlem görüyor. 2 trilyon dolar ile rekor kıran piyasa değeri de 1.3 trilyon dolara gerilemiş durumda. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34803 kez okundu.
22 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim