Anlık Bildirim

Bitcoin pazar değeri 1 trilyon doları geçti, ilk ona girdi

Bitcoin tarihte 1 trilyon dolar pazar değerini geçen ilk dijital varlık olma başarısını gösterdi. Tek başına Tesla, Tencent gibi firmaları geride bırakırken Google ve gümüşü de zorluyor.

Bitcoin pazar değeri 1 trilyon doları geçti, ilk ona girdi Tam Boyutta Gör

Geçen yılın sonu ve bu yılın başında önemli bir ivme kazanan Bitcoin artık 55000$ sınırına doğru zorlamaya başladı. Kurumsal yapıların da satın almaya başladığı Bitcoin toplam pazar değeri olarak da rekor kırdı.

İlk dijital varlık

Bitcoin bugün yaptığı atak ile 55000$ sınırına dayanırken toplam dolaşımda olan para arzı da hesaba katıldığında 1.012 trilyon dolar pazar değerine ulaştı. Böylece yatırım dünyasında 1 trilyon doları geçen ilk dijital varlık olma ünvanını elde etti.

Yatırım dünyasında en değerli varlık şüphesiz altın ve toplamda 11 trilyon pazar değeri var. İkinci Apple 2.18 trilyon dolar değerinde. Üçüncü Saudi Aramco da 2.037 trilyon dolar pazar değerine sahip.

Gümüş özellikle WallStreet Bet hareketleri ile birlikte sert hareketler yaptı ve 1.5 trilyon dolar pazar değeri ile Bitcoin’in önünde yer alıyor. Bitcoin böylece en yüksek sekizinci pazar değerine sahip varlık oldu. Önümüzdeki yıllarda BTC kazımı devam edeceği için toplam pazar değeri de artmaya devam edecek.

Bitcoin’in durdurulamaz yükselişi piyasayı da sürüklüyor. Ethereum tarihi rekor kırarak 2000$ seviyesine dayandı. BNB hali hazırda en büyük üçüncü para birimi oldu ve gün içinde 310$ seviyesini geçti. CAKE birimi 20$ sınırını zorlarken diğer bir farming projesi BAKE de bir kaç günde sekiz kat artarak 2.5$ sınırına dayandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10287 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), bitcoin total marketcap ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim