Anlık Bildirim

Apple’dan Malatya’ya mağaza sürprizi mi geliyor?

Bu yıl Apple sürpriz bir hamle yapabilir. Açılan iş ilanları Malatya’da bir Apple Store ihtimalini gündeme getirdi. Ayrıca İstanbul için de benzer ilanlar mevcut.

Apple’dan Malatya’ya mağaza sürprizi mi geliyor? Tam Boyutta Gör

Satış anlamında geçen yılı oldukça iyi geçiren Apple mağaza tarafında ise pandemi nedeniyle istediği adımları atamadı. Belirli sürelerde fiziksel mağazalarını kapatmak zorunda kalan Apple zaman zaman da lojistik merkezi olarak kullandı. Yeni yılda firma mağaza hamlesi yapacak gibi görünüyor.

Malatya Apple Store ihtimali

LinkedIn kurumsal sosyal ağı üzerinde ortaya çıkan Apple ilanları Malatya özelinde mağaza müdürü ve lideri başta olmak üzere Genius, kıdemli müdür, teknik uzman gibi pozisyonlara yer veriyor. Yani tam bir mağaza ekibi için ilan açılmış. Benzer pozisyonlar İstanbul için de mevcut.

Apple’ın kendi sitesinde de ilanların olması şüpheleri güçlendiriyor. İstanbul’da zaten bir Apple Store daha bekleniyordu ancak Malatya sürpriz oldu. Ankara, İzmir veya Antalya gibi şehirler varken Malatya hamlesi Apple’ın biraz daha Doğu bölgesine yatırım yapmak istediğini gösteriyor.

Henüz Apple tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Firmanın mali çeyrek toplantısında da Türkiye konusu geçmemişti. Bu bakımdan Bahar etkinliğinde veya ilk çeyrek dönemin mali raporlarında Apple resmi duyuruyu yapabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34963 kez okundu.
23 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple store malatya ve apple store
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim