Anlık Bildirim

Black Mirror'ın yaratıcısı Netflix için 2020 hakkında sahte belgesel (mockumentary) hazırlıyor

Bilim kurgu dram türündeki Netflix'in en popüler işlerinden biri olan Black Mirror'ın yaratıcısı, dizi tadında geçirdiğimiz 2020 yılı için sahte belgesel hazırlayacak ya da diğer adı ile mockumentary.

Black Mirror'ın yaratıcısı Netflix için 2020 hakkında sahte belgesel (mockumentary) hazırlıyor

Sevilen ünlülerin ölümü, savaşlar, yangınlar, depremler ve elbette koronavirüs salgını derken 2020 yılı için her anlamda insanlık için fazlasıyla zor bir yıl oldu ve daha yılın bitmesine 1 ay var.

Kimsenin uzunca süre unutamayacağı bir yıl olan 2020, çoğu insan tarafından Black Mirror dizisinde yaratılan distopyalara benzetildi. Şimdi de Netflix'in popüler dizilerinden olan Black Mirror'ın yaratıcısı yeni projesini duyurdu. Charlie Brooker, başarılı oyuncu Hugh Grant ile birlikte 2020 yılı için özel bir yapım hazırlıyor.

2020 yılında neler olduğuna odaklanacak olan bu yapım, mockumentary tarzında olacak yani sahte belgesel. The Office dizisi tarzında diyebiliriz. Şu an için çok fazla ayrıntı bilinmiyor ancak Hugh Grant'in yapımda itici bir tarihçiyi canlandıracağı söylenmiş.

Black Mirror dizisinin yayınlanan tüm bölümlerini şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.

2020 yılının bitmesine 1 ay kaldı ve umuyoruz ki herkes en az hasarla bu yılı atlatır ve önümüzdeki yıl için de "gelen gideni aratır" durumu yaşanmaz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim