Anlık Bildirim

Boston Dynamics'ten müthiş video: Robot ailesinden dans gösterisi

Boston Dynamics'in robot ailesinden müthiş bir dans videosu geldi. Videoda özellikle insansı robot Atlas'ın müthiş yetenekleri dikkat çekti.

Robotik dünyasının parlayan yıldızı Boston Dynamics, yepyeni bir videoyla yine sahnelere geri döndü. YouTube kanalına sıklıkla yüklenen videolarla her seferinde kısa sürede tüm dünyada gündem haline gelmeyi başaran şirket, şimdi de müthiş bir dans gösterisiyle karşımıza çıktı. 

Yeni videoda Boston Dynamics'in tüm robot ailesi bulunuyor ancak videonun yıldızı kesinlikle Atlas olmuş. Atlas'ın sergilediği dans hareketleri sanki bir CGI filmden fırlamış gibi görünüyor. Boston Dynamics robotikte neden bir numara olduğunu yine en iyi şekilde ortaya koymayı başarmış.

Boston Dynamics bu ayın başlarında tam 1,1 milyar dolar karşılğında Softbank'tan Hyundai'ya satılmıştı. Softbank ise 2017 yılında Boston Dynamics'i 100 milyon dolara Google'dan satın almıştı. Şirket üç yılda değerini 11'e katlamayı başardı.

Kaynakça https://www.engadget.com/boston-dynamics-family-dance-214532934.html https://www.theverge.com/tldr/2020/12/29/22205055/boston-dynamics-robots-spot-atlas-handle-dancing-video Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6495 kez okundu.
42 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Boston Dynamics, boston dynamics videosu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim