Anlık Bildirim

Buluşma simülasyonu oyunu Tender: Creature Comforts, mobil cihazlar için yayınlandı

Aslında bir buluşma simülasyonu oyunu olan Tender: Creature Comforts, iOS ve Android cihazlar için geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Buluşma simülasyonu oyunu Tender: Creature Comforts, mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini bağımsız oyun geliştiricisi Kenny Sun'ın yaptığı macera oyunu Tender: Creature Comforts, mobil cihazlar için yayınlandı.

Tender: Creature Comforts, her ne kadar bir macera oyunu olsa da aslında bir buluşma simülasyonu oyunu. Popüler tanışma uygulamaları gibi sağa veya sola kaydırarak aradığınız kişiyi bulmaya çalışıyorsunuz ancak siz de aradığınız kişiler de uzaylı. 

Sağa veya sola kaydırabileceğiniz 100'den fazla profil bulunuyor, yani potansiyel olarak eşiniz olabilecek yüzlerce canlı var. İlgilendiğiniz birini bulduğunuzda onunla diyalog seçimleri yaparak sohbet edebilir ve belki de bir buluşma ayarlayabilirsiniz. Sizin seçimleriniz ve konuşmalarınıza göre oyun bambaşka hikayelere yöneliyor. 

Oyun şu anda iOS ve Android için yayınlanmış durumda. Oyunun App Store'daki fiyatı 27,99 TL, Google Play'deki fiyatı ise 18,99 TL. Oyunun mağaza sayfalarını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Tender: Creature Comforts Tender: Creature Comforts Tender: Creature Comforts Tender: Creature Comforts Games $3.99 353 MB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sun.tender

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim