Anlık Bildirim

Haber uygulaması Bundle artık tarayıcıda: Bundle Web kullanıma açıldı

Bundle mobil uygulamasının ana özelliklerini masaüstü tarayıcıda kullanma imkanı sunan Bunle Web platformu kullanıma sunuldu. Bundle.app adresinden Bundle Web'e ulaşabilirsiniz.

Bundle Web kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör

Türkiye’de geliştirilen ve dünya genelinde ilk sıralara yerleşen haber uygulaması Bundle, masaüstü kullanıcılarına yönelik geliştirilen Bundle Web’i yayına aldı. Bundle.app web sitesini kullanarak Bundle’ın mobil uygulama deneyimini masaüstüne taşıyabilirsiniz.

Bundle.App beş ana kategori altında öne çıkan yayıncıların haberlerini listeliyor.  Ayrıca mobil uygulamadaki kullanım verilerini algoritmik olarak derleyerek günün en çok okunan ve en popüler haberlerini derliyor. Bu sayede kullanıcılar hızlıca günün öne çıkan ve trend haberlerini görebiliyor.

Bundle daha önce de bundlehaber.com adresi üzerinden masaüstü kullanıcıları için çeşitli içerikler gösteriyordu ancak Bundle Web, mobil Bundle deneyimini webe taşıyan önemli bir yenilik oldu. Bundle Web’de clickbait içeren başlıklar ve galeri haberleri listelenmiyor. Kullanıcılar gündeme hızlı ve temiz bir okuyucu deneyimiyle hakim oluyor. Örneğin çalışırken mobil Bundle uygulamasını kullanma imkanı olmayan ve ve haber sitelerinin karmaşık yapısında oyalanmak istemeyenler için büyük fayda sağlayacak.

Bundle Web’in Türkiye, Almanya ve globale özel üç edisyonu bulunuyor. Bundle Web’i kullanmak için bundle.app sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local Bundle News: Breaking & Local News Ücretsiz 140,4 MB

Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle: Habere Ulaşmanın En Hı Bundle News Haberler ve Dergiler Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim