Anlık Bildirim

EA, Call of Duty'nin genel müdürünü Battlefield serisinin başına getirdi

Electronic Arts, şirkete önemli bir görev için fazlasıyla önemli bir ismi kadrosuna kattı. Call of Duty serisinin genel müdürü, Battlefield serisinin başına geçti.

Call of Duty'nin genel müdürü Battlefield'ın başına geçti Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasında FPS türü deyince ilk akla gelen iki isim şüphesiz Call of Duty ve Battlefield serisi diyebiliriz. Benzer bir tarza sahip olan bu oyun serileri yıllardır bir rekabet içerisinde diyebiliriz. Geçtiğimiz günlerde de Battlefield serisinin başına önemli bir isim geçti.

Byron Beede, Battlefield'ın Başına Geçti

IGN'in haberine göre Call of Duty markasının genel müdürü Byron Beede, Electronic Arts'a geçiş yaptı. Byron Beede Electorinc Arts'ta, Battlefield'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü olarak görev alacak. Byron Beede daha öncesinde Call of Duty dışında Destiny üzerinde de çalışmıştı.

[bzkdh=134140]

Electornic Arts, şu anda yeni bir Battlefield oyunu üzerinde çalışıyor. Yeni Battlefield'ın bu yıl sonunda çıkması bekleniyor. Ayrıca EA, mobil için geliştirilen bir Battlefield oyunu üzerinde de çalışıyor. Bu işe alım ile birlikte EA, Battlefield markasını daha da büyütmeye çalışacak gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim