Anlık Bildirim

Celsius Network madencilik yatırımını genişletti

Celsius Network, son madencilik yatırımlarıyla beraber bu seneki madencilik yatırımlarını 500 milyon dolara çıkardı. Bu sayede şirketin Hash gücü artacak.                                      

Celsius Network madencilik yatırımını genişletti Tam Boyutta Gör

Celsius Network, Bitcoin madencilik faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. The Block’ta yer alan habere göre şirket Kuzey Amerika’daki Bitcoin madenciliği için yatırımını 500 milyon dolara çıkardı.

Celsius Network, madencilik faaliyetinden elde edeceği BTC’leri kredi verme hizmeti için kullanacağını duyurdu. Şirket daha önce de aralarında Core Scientific, Rhodium Enterprises gibi madencilik şirketleri ve madencilik havuzu Luxor Technologies’e 200 milyon dolarlık yatırım yapmıştı. Son olarak duyurulan 300 milyon dolarlık yatırım hamlesiyle Celsius Network bu yıl Bitcoin madenciliğine toplamda 500 milyon dolar yatırım yapmış olacak.

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, söz konusu yatırımın Kuzey Amerika’daki Bitcoin madenciliği hash oranı ve güç kapasitesini genişletmek için yapıldığını açıkladı. Ayrıca Mashinsky’a göre şirket yıl sonuna kadar yeni yatırımlara devam edecek.

Öte yandan şu anda Celsius Network bünyesinde toplamda 22 bin adet Antminer S19 serisi madencilik cihazı bulunuyor. Celsius Network geride bıraktığımız ay WestCap’in liderlik yaptığı yatırım turunda 400 milyon dolarlık yatırımla değerlemesini 3 milyar dolara çıkarmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim