Anlık Bildirim

11 Bit Studios, Anomaly 2'yi duyurdu

11 Bit Studios, Anomaly 2'yi duyurdu
Anomaly adlı mobil oyun serisinin yaratıcısı 11 Bit Studios, Anomaly Warzone ve Anomaly Korea'nın ardından serinin yeni oyunu Anomaly 2'yi duyurdu.

Serinin ilk iki oyununda olduğu gibi uzaylı işgalindeki bir dünyayı konu edinecek olan yapım, mobil oyuncuları uzaylıların ve insanoğlunun 2018 yılından beri süre gelen mücadelesinin içine itiyor. Ofansif bir defans oyunu olmasının yanı sıra, strateji unsurlarının da yoğun bir şekilde işleneceği yapımda insanoğlunun gelişmiş teknoloji sayesinde, birlikler dönüşerek farklı formlara girebilecek. Tanıtım videosunda da görüldüğü gibi bir hayli etkileyici görünen bu form değiştirme dinamiği her birim için farklı bir şekilde gerçekleşecek. 

Yapımda tekli oyuncu modunun yanı sıra, çoklu oyuncu modunun bulunacakken; çoklu oyuncu modunda mobil oyunculara uzaylıların yanında yer alma imkanı da tanınarak defans yapma şansı da sunulmuş olacak. 

Serinin ilk iki oyununun kaliteli oyun dinamikleri üzerine yenilerini ekleyerek, mobil oyunculara daha iyi bir Anomaly deneyimi yaşatmasını beklediğimiz yapım için henüz kesin bir çıkış tarihi belirtilmiş değil. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim