Anlık Bildirim

Bladeslinger, mobil oyunculara vahşi batının kapılarını açıyor


Luma Arcade ve Kerosene Games tarafından geliştirilen Bladeslinger uzun bir bekleyişin ardından nihayet kendini gösterdi.

Vahşi batı ve bilim kurguyla harmanlanmış atmosferiyle dikkat çeken Bladeslinger, Infinity Blade'in izinden giden ancak üzerine ekleyerek farklı bir deneyim sunmayı başaran bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Büyü yapan, silah ve bıçak kullanan yalnız bir kovboyu kontrol ederek vahşi batıda mutant yaratıklara karşı mücadele verdiğimiz yapım, Unity grafik motoruyla geliştirilen kaliteli grafiklerinin yanı sıra, basit bir kontrol yapısı da sunarak oynanabilirlik üst seviyede tutuyor. Vahşi batı atmosferini oyuncuya hissettiren mızıka tınılarına sahip hafif tondaki müzikleriyle etkileyici bir deneyim sunan yapım, ses efektlerinde de aynı başarıyı gösteriyor. Ancak, seslendirmeler bazı sahnelerde verilmek istenen duygudan uzak kalarak bekleneni veremiyor. 

Şu an için Kanada Appstore'da satışa sunulan yapım ücretsiz olarak mobil oyuncularının beğenisine sunulmuş durumda. Deneyimlediğimiz kadarıyla henüz geliştirme aşamasında olduğunu düşündüğümüz yapım, şimdilik iPhone 4s, iPad 2, iPod Touch 5 ve üzeri cihazlarda çalışabilmekte. Android platformu içinde yayınlanacak olan yapımın Tegra çipsetine özel optimizasyonlar içereceğini belirtmekte fayda var. Yapımın ülkemizde de satışa sunulmasıyla birlikte oyun hakkındaki gelişmeleri ve detayları paylaşmaya devam edeceğiz.  


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim