Anlık Bildirim

Flashout 2, Android platformu için de yayımlandı

Flashout 2, Android platformu için de yayımlandı
Jujebee tarafından geçtiğimiz ay iOS platformu için yayımlanan Flashout 2, nihayet Android platformu için de yayımlandı.

Yer çekimine meydan okuyan jetleri kontrol ettiğimiz Flashout 2'de futuristik pistlerdeki zorlu yarışlara katılarak, rakiplerimize karşı üstünlük sağlamaya çalışıyoruz. Bu üstünlük mücadelesini Flashout 2'nin tek oyunculu modlarının yanı sıra, çevrimiçi çok oyunculu modlarında da verebiliyoruz.

Yükseltilebilir nitelikte 9 farklı yarış jetinin yer aldığı Flashout 2'de Londra, Paris ve Moskova gibi kentlerden esinlenilerek hazırlanan 10 farklı pistte yarışabiliyoruz. Bu yarış jetlerinin kontrolünü sağlamak için ise, fiziksel kontrolcü veya ayarlar menüsü altındaki 6 farklı kontrol şemasından birini kullanabiliyoruz.

2012 yılında yayımlanan Flashout 3D'nin devam oyunu niteliğindeki Flashout 2, ilk oyuna göre daha kaliteli grafikler sunuyor. Grafiklerdeki futuristik yapıyı oyunun ses unsurlarında da hissedebiliyoruz. 

Ücretli bir oyun olmasına rağmen, free to play unsurları bünyesinde fazlasıyla barındıran Flashout 2'yi edinmek için indirim günlerini beklemenizi öneriyoruz. Flashout 2'nin Android sürümüne aşağıdaki Google Play bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim