Anlık Bildirim

Joe Danger: Tehlike onun göbek adı

Geride bıraktığımız yılın nisan ayında iOS platformu için duyurusu yapılan Joe Danger Touch, nihayet Appstore'daki yerini aldı.

Daha önce Xbox ve Playstation gibi platformlarda boy gösteren Joe Danger, rengarenk görselleri, tatmin edici içerikleri, basit kontrolleri ve eğlence dolu yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuna adını veren Joe Danger adlı dublörü kontrol ederek tehlikelerle dolu etapları tamamlamaya çalıştığımız oyunda, çeşitli zorluk seviyelerine sahip değişken yapıda 60 farklı bölüm ve 30'dan fazla karakteri mobil oyuncuların beğenisine sunuyor. Her bir bölümde farklı bir görev üstlendiğiniz yapımda kimi zaman rakibinizi geçmeye çalışıyor kimi zamanda belirtilen içerikleri toplamaya çalışıyorsunuz. Genel yapı itibariyle gerçek zamanlı bir çoklu oyuncu modu ve bölüm editörü gibi içeriklerin de olması gerektiğini düşündüğümüz yapım,  iOS6 ile Game Center'a eklenen meydan okuma sistemiyle sıra tabanlı bir rekabet ortamı yaratıyor. 

Retina ekran desteğiyle Joe Danger'ın dünyasını en net haliyle yansıtan yapım, kaliteli grafikleri ve başarılı animasyonlarıyla oldukça iyi bir görsel deneyim sunuyor. Başka platformlardan mobil platforma geçiş yapan birçok oyunun yaşadığı kontrol sorunlarını yeniden tasarlanmış kontrol sistemiyle başarılı bir şekilde çözen Joe Danger, alternatif kontrol şemaları sunmuyor. Ancak, oldukça başarılı olan tek dokunuş kontrol sistemi alternatif kontrol şemaların eksikliğini hissettirmiyor. Oyun içerisinde yer alan hareketli müzikleri ve etkileyici ses unsurlarının, Joe Danger'ın renkli dünyasını tüm neşesiyle yansıtmayı başardığını da belirtelim.

Gerçek zamanlı bir çoklu oyuncu modu ve bölüm editörü gibi oyun süresini uzatan unsurların eksikliğini her ne kadar hissetsek de kaliteli grafikleri, basit kontrol şeması, etkileyici ses unsurları ve tatmin edici içeriğiyle 5.49 TL'lik fiyat etiketinin hakkını fazlasıyla veren Joe Danger Touch'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim