Anlık Bildirim

Loveshack'ın merakla beklenen oyunu Framed'ı denedik

Loveshack'ın merakla beklenen oyunu Framed'ı denedik
Loveshack Entertainment tarafından geçtiğimiz yılın mart ayından bu yana geliştirilen Framed adlı oyun, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu. Biz de bu oyunu sizler için denedik.

Bulmaca türündeki Framed'ın içerdiği çerçevelerden oluşan çizgi roman sayfalarında yeniden hayat bulan 40'lı yılların Amerikasına konuk oluyoruz. Polisiye bir hikayenin anlatıldığı oyunda sayfalarındaki çerçeveleri düzenleyerek olay örgüsünü tasarlıyor ve karakterin son çerçeveye güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz. Basit gibi görünse de zekice tasarlanmış bulmacalar hikaye ilerledikçe zorlaşıyor. Hatalarımızdan ders almamız gereken oyunda doğru seçimlerin yanı sıra, yanlışların da sonucunu görmek farklı bir deneyim yaşatıyor.

Sanatsal çizimleriyle dikkat çeken oyun, etkileyici müzikleriyle de dönemin atmosferini başarılı bir şekilde yansıtıyor. Framed'da hikayenin anlatımına katkıda bulunan herhangi bir diyalogla karşılaşmıyoruz. Ancak, bu durum Framed'ın etkileyici sunum dilinin önüne geçemiyor. Yerini ya da açılarını değiştirerek hikayeye yön vermemizi sağlayan çerçeveleri ise, kaydırma ve tıklama gibi hareketlerle rahatlıkla kontrol edebiliyoruz.

Zekice tasarlanmış özgün bulmacaları, sanatsal çizimleri ve etkileyici müzikleriyle bulmaca türüne renk katan Framed, beğenimizi kazanan oyunlar arasında yer alıyor. iOS 7 ve üzeri yazılıma sahip cihazlar üzerinde çalışan Framed, ortalama bir oyuncu için yaklaşık 2 saatlik bir oynanış süresi sunuyor. Bu arada eski Firement çalışanları tarafından kurulan Loveshack'ın bu oyunu PC, Mac ve Android için de yayımlamayı planladığı belirtelim. Türe ilgi duyan oyuncuların kesinlikle denemesi gereken bir oyun olan Framed'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim